Vizitka

Rotaract klub
Nova Gorica

Ajševica 13
5000 Nova Gorica

Intranet

Arctur

Rotaract ŠTIPENDIST

natisni

datum: 31.01.2013

kategorija: Sporočila za javnost


Med 13. februarjem in 13. marcem 2013 razpisujemo natečaj za vse dijake novogoriških in goriških zamejskih srednjih šol z naslovom "Reši krizo, dobi štipendijo!".

Izdelek je lahko karkoli, in sicer lahko srednješolec napravi animacijo ali strip, lahko zapleše ali zapoje in pošlje posnetek, napiše pesem, naredi predlog raziskovalne naloge, nariše sliko, napiše poslovni načrt, naredi idejno zasnovo za mobilno aplikacijo, predstavi inovacijo, napiše recept in poslika svojo kuharsko mojstrovino, organizira malo dobrodelno akcijo, reciklira plastenke in jih kreativno ponovno uporabi, itd.

Prispele izdelke bo ocenila neodvisna komisija, sestavljena iz petih oseb, ki bo izbrala pet finalistov. Komisija je sestavljena iz strokovnjakov iz različnih področij.

Finalisti bodo 25. marca 2013 ob 9.00 povabljeni na slovesni dogodek, na katerem bodo morali svoj izdelek še na kratko predstaviti. Komisija bo še isti dan izbrala zmagovalca, ki bo dobil glavno nagrado – to je 600 EUR (v obliki mesečne štipendije po 50 EUR) ter tablični računalnik GoClever Tab A73.

 

 

 

 

Aktualno

Fotogalerije

Seminar PETS /SETS (Distriktna skupščina)več...