Vizitka

Rotaract klub
Nova Gorica

Ajševica 13
5000 Nova Gorica

Intranet

Arctur

Dogodki

natisni
Vesela velikonočna košarica

Za vikend, 17 in 18 marec, smo izpeljali dobrodelno akcijo zbiranja živil in ostalih potrebščin. Akcija je bil skupen projekt kluba Rotaract klub Nova Gorica in Rotaract klub Gorizia, ki je združila območje obeh Goric. Veseli nas, da živimo na področju, kjer vlada velika solidarnost in je ljudem mar za sočloveka, saj se je akcija izkazala kot zelo uspešna.

več...
Krvodajalstvo

V tednu med 12. in 17 marcem bo potekal vseslovenski Rotaract projekt - Darovanje imamo v krvi. V našem klubu smo organizirali darovanje v splošni bolnišnici dr. Franca Derganca v Šempetru pri Gorici, in sicer 13. marca ob 9:30. Vabljeni, da se nam pridružite!

več...
Predavanje Apiterapija

Člani Rotaract kluba Nova Gorica smo skupaj z Rotary klubom Nova Gorica organizirali sestanek malo drugače in sicer v Goriških Brdih pri čebelarju Robertu Skubinu, ki nam je pripravil predavanje o Apiterapiji.Vreme je bilo idealno in lahko smo uživali v predavanju ob letečih čebelah okoli nas, ko nam je Robert v apiterapevstkem čebelnjaku predstavil kaj nam čebele ponujajo in kako si lahko s pomočjo čebeljih pridelkov krepimo in ohranjamo zdravje.
 

več...
Rotaract Navdih 2016

V soboto, 7. maja 2016 vas vabimo na Rotaract Navdih v restevracijo Primula v Solkanu pri Novi Gorici. Projekt smo prvič izvedli v letu 2012 z namenom, da mladim omogočimo vpogled v svet neomejenih možnosti. V ta namen na dogodku gostimo predavatelje, ki so svoje potenciale razvili, jih izkoristili, in sedaj veliko vračajo družbi. V preteklih letih je na vsakem Roatarct Navdihu preko 80 udeležencev preživelo sobotno popoldne ob poslušanju imenitnih gostov.

 

več...
Vabilo na predavanje etičnega hekerja

Danes je svetovni dan varne uporabe interneta. Koliko težav si lahko nakopljemo samo z enim klikom.....

več...
REM Istanbul 2015

Članici Rotaract kluba Nova Gorica sva se v času od 15. do 18. januarja 2015 udeležili evropskega Rotaract srečanja (REM – Rotaract European Meeting).  

več...
Goricatlon 2015

Marsikateri mimoidoči se je v soboto spraševal, kaj žene številne tekače, da v slabem vremenu vztrajajo v teku po Novi Gorici... Odgovor je Goricatlon - dobrodelni dvanajsturni tek ekip.

več...
Slovenia trip 2014

Osem udeležencev tradicionalnega tabora »Slovenia trip« se je 1. in 2. julija 2014 mudilo v Novi Gorici in okolici, kjer smo jim z navdušenjem razkazali lokalne znamenitosti.

 

več...
Predaja vodstva

Še eno uspešno leto je za nami. Tine Cenčič je 1. julijem 2014 vajeti kluba predal Moniki Sirk.

 

več...
Charter Rotaract kluba Ptuj in Rotary distriktna konferenca

V petek, 13. junija 2014, je potekal charter Rotaract kluba Ptuj. V soboto, 14. junija, pa je potekala na Ptuju Rotary distriktna konferenca.

več...
arhiv dogodkov

Aktualno

Fotogalerije

Nakup fotoaparata za VDCveč...