Vizitka

Rotaract klub
Nova Gorica

Ajševica 13
5000 Nova Gorica

Intranet

Arctur

Rotaract NAVDIH 2013

natisni

Nova Gorica, 18. maj 2013. Rotaract klub Nova Gorica, ki združuje mlade med 18. do 30. Letom, je letos že drugič organiziral Rotaract navdih, katerega namen je večplasten, in sicer spodbujanje proaktivnega razmišljanja, širjenje podjetniškega duha in mreženje med udeleženci ter uspešnimi podjetniki.

Dogodek je tudi letos pritegnil številne mlade iz vse Slovenije, ki so se za en popoldan preselili v svet neomejenih možnosti, s pomočjo navdihujočih zgodb štirih uspešnih posameznikov. Mladi so se srečali s Francijem Zavrlom, soustanoviteljem in partnerjem podjetja Pristop d.o.o., enega izmed vodilnih komunikacijskih in svetovalnih podjetij v JV Evropi, Damjanom Damjanovičem, direktorjem Slovenske filharmonije, širšemu občinstvu poznanemu tudi kot žirant iz popularne TV oddaje, Marinom Furlanom, uspešnim managerjem, soustanoviteljem in predsednikom uprave podjetja Intra lighting, ki sodi med vodilne proizvajalce razsvetljave v srednji in vzhodni Evropi ter Ivom Boscarolom, direktorjem in lastnikom podjetja Pipistrel d.o.o., ki se ukvarja s proizvodnjo ultralahkih letal in je bilo leta 2011 v konkurenci 15.000-ih evropskih podjetij izbrano za najbolj inovativno podjetje v Evropi.

Zgodbe o vzponih in padcih, karierne nasvete in številne duhovite anekdote je lahko s pomočjo donatorjev poslušalo tudi 15 dijakov iz Goriške regije.

Upamo, da nam je tudi na tem navdihu uspelo (s pomočjo karizmatičnih in dostopnih predavateljev) ambicioznim mladim prikazati alternativo vsesplošnemu malodušju, ki vlada družbi.

 

Predavanje g. Francija Zavrla Karierna pot si lahko snamete na tej povezavi

Aktualno

Fotogalerije

ROTARACT ŠTIPENDIST 2014več...