Vizitka

Rotaract klub
Nova Gorica

Ajševica 13
5000 Nova Gorica

Intranet

Arctur

V. distriktna Rotaract predsedniška konferenca

natisni

Med 8. in 10. novembrom 2013 je v Rimskim termah potekala V. distriktna Rotaract predsedniška konferenca, ki jo je organiziral Rotaract klub Celje. Udeležili smo se je tudi člani Rotaract kluba Nova Gorica.

Prvi dan konference je bil namenjen predvsem širjenju obzorij ter vključitvi novih klubov v skupnost Rotaract. Konferenca se je začela s predstavitvami vseh Rotaract klubov v Sloveniji, med katerimi je bilo kar nekaj novih. Sledili sta delavnici , ki sta jih (ju) vodila Marijana Kolenko in Slavc Grčar iz rotarijskih vrst. Popoldanske aktivnosti pa so se zaključile z delavnicami, namenjenimi izobraževanju novih klubov. Pri njuni pripravi in izvedbi je sodeloval bil tudi naš član An Krumberger.

Dan smo prijetno zaokrožili z večerjo v »rimskem slogu«, kjer so se imeli novi člani priložnost spoznati z ostalimi, stari pa poglobiti obstoječa poznanstva in prijateljstva.

Naslednji dan je motivacijskemu govoru Smiljana Morija sledil uradni del konference. Na njem smo imeli možnost slišati tudi člane našega kluba. Tine Cenčič je kot predsednik RAC Nova Gorica predstavil njegovo delovanje, Kristina Zimic pa je na kratko spregovorila o najzanimivejših ugotovitvah, do katerih se je dokopala pri pisanju svoje diplomske naloge z naslovom Analiza profila članov slovenskih Rotaract klubov.

Vivas, ut possis, quando nequis, ut velis.

Aktualno

Fotogalerije

Očistimo Slovenijoveč...