Kaj je Rotaract Navdih?


Rotaract klub Nova Gorica vas vabi v soboto, 10. maja 2014, na Rotaract Navdih. Projekt smo v klubu začeli v letu 2012 z namenom, da mladim omogočimo vpogled v svet neomejenih možnosti. V ta namen na dogodku gostimo predavatelje, ki so svoje potenciale razvili v velike sposobnosti in sedaj veliko vračajo družbi. Lani je preko 70 udeležencev preživelo sobotno popoldne ob poslušanju imenitnih gostov kot so Franci Zavrl, soustanovitelj podjetja Pristop, Damijan Damijanovič, direktor Slovenske filharmonije, Marino Furlan, soustanovitelj podjetja Intra lighting, ter Ivo Boscarol, direktor in lastnik podjetja Pipistrel.

 

Vsakemu predavanju bo sledila interaktivna razprava, v kateri boste lahko sodelovali, med predavanji pa bodo 20-minutni odmori, med katerimi boste lahko poklepetali s preostalimi udeleženci dogodka, ob koncu programa pa bo sledila interaktivna večerja ob kozarcu vina. Ob 22.00 sledi žur do jutranjih ur v istem prostoru.

 


Kdo? Kje? Kdaj? Koliko?

KDO:


ROBERT BRIC, poslovni svetovalec in coach

 

Uvodni del bo pripravil Robert Bric, in sicer interaktivno predavanje z naslovom: Kako (p)ostati motiviran ne da bi porabili 1000 EUR na motivacijski vikend delavnici?

 

Robert Bric je poslovni svetovalec in coach. Pravi, da je njegov življenjepis za ta dogodek popolnoma nepomemben, ker ljudi najbrž ne zanima, kdaj in kje se je rodil in kaj vse je v življenju počel. Tisti, ki jih to zanima, po njegovo niso včlanjeni v Rotaract. Vse, kar je pomembno, je, ali bo Robertovo predavanje motivacijsko vplivalo na prisotne. Da bi to preverili, pa morate biti prisotni. Opozarja pa, da morate biti pripravljeni tudi na kakšno zadevo izven vašega obstoječega okvirja razmišljanja.

 

 

DARKO DUJIČ, Google Adriatic, direktor odgovoren za razvoj performance marketinga

 

Darko Dujič je v Googlu zadolžen za razvoj performance marketinga v šestih državah regije JV Evrope. Na svoji dinamični in poslovni poti je uspešno sprejel izzive direktorja marketinga in razvoja v Pivovarni Union, direktorja GfK Slovenija, izvršnega direktorja za strateško trženje in razvoj formatov ter CRM v Mercatorju. V okviru dela v globalni skupini GfK je bil izbran v globalni excellence team, ki se je ukvarjal z razvojem in promocijo inovacij v skupini, v okviru Googla pa član Googlove ekipe, ki je razvila model internacionalizacije poslovanja na manjših in manj razvitih trgih.

 


IZTOK KLANČNIK, direktor HP Slovenija

 

Iztok Klančnik ima že 25 let izkušenj na trgu informacijskih tehnologij. Poslovno pot je preživel v različnih podjetjih, denimo IBM Slovenija, kjer je bil med drugim tudi na položaju generalnega direktorja vse do leta 2002, ko je na Dunaju prevzel delovno mesto operativnega direktorja za prodajo osebnih računalnikov za področje IBM CEMA. Med letoma 2006 in 2007 je delal kot direktor prodaje v družbi Telekom Slovenije, ter 4 leta na čelu družbe Avtenta.si. Trenutno je generalni direktor HP. Je diplomant organizacijskih ved Univerze v Mariboru, na Open University Business School pa je diplomiral iz upravljanja in zaključil program MBA.

 


OLIVER ZOFIČ, manager Microsofta

 

Oliver Zofič trenutno živi v Redmondu - Washington, kjer je na Microsoftu zaposlen kot Business Development Manager. Na Microsoftu Slovenija je bil tehnični strokovnjak za akademsko področje, kjer je skrbel za vse akademske programe. V preteklosti je delal pri podjetju Comtron kot vodja razvoja za spletne rešitve (B2B, B2C in spletne portale), kasneje pa se je preselil na podjetje Hermes SoftLab, kjer se je ukvarjal z integracijskimi storitvami in storitvami pametnih glasovnih odzivnikov za podjetje Vodafone Ireland.

 


SLAVC GRČAR, solastnik in član uprave G3 Spirits

 

Slavc Grčar je solastnik in član uprave podjetja G3 Spirits, ki sodi med vodilne zastopnike in distributerje alkoholnih pijač v regiji. Blagovne znamke pijač vključujejo Jack Daniel's, Jägermeister, Finlandia ter mnoge druge. V prosem času je Grčar dejaven v dobrodelnosti in v okviru Rotary Slovenija distrik 1912 vodi odbor za nove generacije.KJE:Gostišče šterk, Ajševica 13, 5000 Nova Gorica

 KDAJ:Sobota, 10. maj 2014, ob 14.15 (registracija med 13.45 in 14.15)KOLIKO:19 EUR (vključuje prigrizke, kavo in pijačo med odmori, večerjo, predavanja, mreženje, žur z DJ-jem)

 Kako se prijavite?

Prijavite se lahko v eni minuti s klikom na spodnjo povezavo. Prijavo lahko brezplačno prekličete do srede, 7. maja 2014. Vstopnino boste poravnali tik pred dogodkom.

Za dodatne informacije lahko pokličete Tineta na telefon 041 933 985 ali pa nam pošljete e-mail na info@rotaract-ng.si.

 


Kako je bilo na prejšnjih dogodkih?

Oglejte si prispevke iz preteklih dveh Rotaract Navdihov na naslednjih povezavah:

Rotaract Navdih 2012

Rotaract Navdih 2013